Pensioenfondsen

In Nederland is GMA marktleider in het ondersteunen van pensioenfondsen met custody- en administratiediensten en managementinformatie over de beleggingen. Wij administreren ruim EUR 450 miljard belegd vermogen (Assets under Administration) voor bijna 150 pensioenfondsen. Via onze Pension Monitor app krijgt u als pensioenfondsbestuurder dagelijks inzicht in de dekkingsgraad, risico’s, beleggingskosten en overtredingen van uw beleggingsbeleid. Op die manier bent u altijd ‘in control’ en kunt u countervailing power bieden ten aanzien van uw vermogensbeheerders.

Expertise

Persoonlijke aandacht

Service

Als pensioenfondsbestuur of uitvoerder van pensioenregelingen wilt u zich concentreren op uw kernactiviteit: het opbouwen en uitkeren van een waardevast pensioen.

Lees meer

Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening.

Lees meer

GMA is in control over de processen en systemen voor effectenadministratie.

Lees meer
Als pensioenfondsbestuur of uitvoerder van pensioenregelingen wilt u zich concentreren op uw kernactiviteit: het opbouwen en uitkeren van een waardevast pensioen. Onafhankelijke en overzichtelijke informatie over de risico’s en de resultaten van uw beleggingsactiviteiten helpt u daarbij.

Onze dienstverlening (link naar dienstoverzicht) is modulair opgebouwd tot en met een complete one-stop-shop dienstverlening. Zo neemt u altijd de diensten af die voor uw organisatie de meeste toegevoegde waarde opleveren.
Onze specialisten volgen de ontwikkelingen in de pensioensector op de voet. Zij vertalen deze kennis in relevante klantinformatie en efficiënte productoplossingen. Op het door ons opgerichte platform 10TALKS.com bespreken interne en externe pensioenspecialisten de actuele ontwikkelingen op pensioengebied.
Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening. Daarom staat er speciaal voor u een dedicated account team voor u klaar. Dit team ondersteunt u bij de dagelijkse dienstverlening en denkt pro-actief mee over het effect van marktontwikkelingen op uw pensioenfonds.

Wij streven ernaar onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw behoeften. Daarom toetsen wij regelmatig uw ervaringen met onze organisatie. In onderling overleg brengen wij waar nodig verbeteringen aan. In 2014 beoordeelden onze pensioenfondsklanten de dienstverlening met gemiddeld een 7,6.
Bij uitbesteding van uw administratieve processen wilt u zeker zijn dat onze dienstverlening vlekkeloos verloopt. Daarom investeren wij continu in onze interne processen en systemen. Onze procesbeheersing is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd.

Onze rapportages voldoen volledig aan de eisen van toezichthouder De Nederlandsche Bank. Onafhankelijke kosten-, risico- en compliance rapportages geven u de zekerheid dat u altijd tijdig bent geïnformeerd.

In 2014 uitgeroepen tot Pension Fund Custodian of the Year en tot Custodian of the Year Benelux.