Beleggingsfondsen

Voor beleggingsfondsen is een foutloze beleggingsadministratie en veilige bewaarneming van effecten van essentieel belang. Net als de efficiënte verwerking van grote hoeveelheden mutaties in beleggings- en geldstromen en dagelijkse Net Asset Value berekeningen. Ook wilt u toegang tot zoveel mogelijk markten voor beursgenoteerde en niet beursgenoteerde effecten. GMA faciliteert al deze zaken voor u. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw klanten. Wilt u een nieuw beleggingsfonds oprichten? Ook hierin kunnen we u ondersteunen via onze speciale Fund Desk.

Expertise

Persoonlijke aandacht

Service

Als beleggingsfonds wilt u zich concentreren op uw kernactiviteit, het beleggen en handelen in effecten.

Lees meer

Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening.

Lees meer

GMA is in control over de processen en systemen voor effectenadministratie.

Lees meer
Uw eigen Client Account Team beschikt over diepgaande kennis van de Nederlandse en Europese pensioenindustrie en de voorschriften vanuit de markt en de toezichthouders.

Onze specialisten volgen de ontwikkelingen in de markt intensief en pro-actief. Wij nemen deel aan een groot aantal externe werkgroepen en overlegorganen voor de verdere verbetering van de Europese effecteninfrastructuur. Op die manier ontwikkelen wij vandaag al oplossingen en producten voor de markt van morgen.
Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening. Daarom staat er speciaal voor u een Nederlands team van toegewijde en deskundige medewerkers klaar. Dit team ondersteunt u bij de dagelijkse dienstverlening en denkt pro-actief mee over het effect van marktontwikkelingen op uw business.

Om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw behoeften toetsen we regelmatig uw ervaringen met onze organisatie. In overleg met u brengen we waar nodig verbeteringen aan. In 2014 beoordeelden de klanten in ons segment Beleggingsfondsen onze dienstverlening gemiddeld met een 7,8.
Bij de uitbesteding van uw (administratieve) processen, wilt u er zeker van zijn dat onze dienstverlening vlekkeloos en veilig verloopt. Daarom investeren wij continu in onze processen en systemen. De IT systemen die we gebruiken zijn state- of-the- art en onze interne procesbeheersing is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd.

Onze rapportages voldoen volledig aan de Europese eisen onder MiFID, EMIR en de AIFMD. Via onze Order Execution desk handelt u altijd tegen de beste beschikbare prijs. Dat geeft u de zekerheid dat wij altijd handelen in uw belang.

In 2014 zijn wij uitgeroepen tot Custodian of the Year Benelux.