Verzekeraars

GMA is een Europese, gespecialiseerde aanbieder van effectendiensten van Nederlandse origine met meer dan 200 jaar ervaring. Wij kennen de behoeften van en eisen aan verzekeraars. Onze diensten bestrijken alle aspecten die markt en toezichthouder van u vragen.

Expertise

Persoonlijke aandacht

Service

U profiteert van onze kennis en ervaring. Wij richten ons volledig op de zakelijke dienstverlening aan institutionele beleggers en financiële instellingen.

Lees meer

Persoonlijke aandacht kenmerkt onze dienstverlening. Uw eigen Client Account Team staat voor u klaar.

Lees meer

De behoeften van uw organisatie staan centraal. Wij stemmen onze dienstverlening daar geheel op af.

Lees meer
Uw eigen Client Account Team beschikt over diepgaande kennis van de Nederlandse en Europese pensioenindustrie en de voorschriften vanuit de markt en de toezichthouders.

Onze specialisten volgen de ontwikkelingen in de markt intensief en pro-actief. Wij nemen deel aan een groot aantal externe werkgroepen en overlegorganen voor de verdere verbetering van de Europese effecteninfrastructuur. Op die manier ontwikkelen wij vandaag al oplossingen en producten voor de markt van morgen.

U heeft een team van toegewijde en deskundige sparringpartners tot uw beschikking.

Uw relatiebeheerder denkt voortdurend en pro-actief mee over verbeteringen en innovaties in uw dienstverlening. Voor een snelle afhandeling van uw dagelijkse vragen krijgt u een ‘single point of contact’ toegewezen.

Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde voor de verbetering van onze dienstverlening.

Via een uitgebreid kwaliteit managementsysteem werken wij voortdurend aan de verdere verbetering van onze dienstverlening. 

Onze interne procesbeheersing is volledig ISAE3402 gecertificeerd. Daardoor heeft u de zekerheid dat GMA voortdurend ‘in control’ is bij de uitvoering van de door u uitbestede werkzaamheden. Bovendien hebben nieuwe diensten en producten hierdoor een korte ontwikkeltijd.