Charitatieve instellingen

Als charitatieve instelling wilt u zeker weten dat uw belegd vermogen bijdraagt aan de realisatie van uw doelstellingen. GMA ondersteunt tientallen charitatieve instellingen en stichtingen in Nederland bij het realiseren van haar doelen. Met onze rapportages heeft u inzage in de resultaten van de beleggingen wanneer u dat wilt. Ook kunt u eenvoudig controleren of alle beleggingsbesluiten in lijn zijn met uw beleid. Zo bent u altijd in control.

Expertise

Persoonlijke aandacht

Service

GMA heeft al meer dan 200 jaar een onafhankelijke en neutrale positie in de financiële markt.

Lees meer

Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening.

Lees meer

GMA is in control over de processen en systemen voor effectenadministratie.

Lees meer
GMA heeft al meer dan 200 jaar een onafhankelijke en neutrale positie in de financiële markt. Vanuit deze positie bieden we transparante rapportages over uw beleggingsportefeuille. Daarnaast bestaat onze dienstverlening uit een veilige bewaarneming van effecten en het op een efficiënte manier uitvoeren van verschillende administratieve processen.

Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen in de markt (bijvoorbeeld over regelgeving als het validatiestelsel) op de voet en vertalen deze kennis voor u in relevante klantinformatie en oplossingen die u helpen bij het realiseren van uw doelstellingen.

Onze dienstverlening is modulair opgebouwd tot en met een complete one-stop-shop dienstverlening. Samen met u kijken we wat een geschikte vorm van samenwerking is. Zo neemt u altijd de diensten af die voor uw organisatie de meeste toegevoegde waarde opleveren.
Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening. Daarom staat er een dedicated account team speciaal voor u klaar. Dit team ondersteunt u bij de dagelijkse dienstverlening en denkt pro-actief mee over het effect van marktontwikkelingen op uw business.

Om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw behoeften toetsen we regelmatig uw ervaringen met onze organisatie. In overleg met u brengen we waar nodig verbeteringen aan. In 2014 beoordeelden charitatieve instellingen ons met een 7,8.
Bij de uitbesteding van uw (administratieve) processen, wilt u er zeker van zijn dat onze dienstverlening vlekkeloos en veilig verloopt. Daarom investeren wij continu in onze processen en systemen. De IT systemen die we gebruiken zijn state- of-the- art en onze interne procesbeheersing is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd.

Onze rapportages voldoen volledig aan de eisen van de toezichthouder De Nederlandse Bank.
Met onze onafhankelijke kosten-, risico- en compliance rapportages bent u altijd goed geïnformeerd over afwijkingen van het beleggingsbeleid.