Banken

Als (private) bank wilt u uw klanten een complete en efficiënte dienstverlening bieden op het gebied van beleggingen. GMA ondersteunt u daarbij. Door onze jarenlange ervaring als marktleider in dit segment kennen we de markt als geen ander. Onze diensten bestrijken dan ook alle aspecten die uw klanten en de toezichthouder van u vragen. Wij hebben een onafhankelijke positie in de financiële markt; dit geeft u de zekerheid dat uw bedrijfsbelang altijd centraal staat.

Expertise

Persoonlijke aandacht

Service

Al meer dan 200 jaar is GMA specialist en marktleider op het gebied van onafhankelijke effectendienstverlening, waaronder custodydiensten, beleggingsadministraties en transparante rapportages. 

Lees meer

Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening.

Lees meer

GMA is in control over de processen en systemen voor effectenadministratie.

Lees meer
Vanuit Nederland bieden we een directe aansluiting op 18 markten en via een netwerk van partners zijn wij in 90 markten global custodian. Onze afhankelijke positie in de financiële markt biedt u de zekerheid dat uw bedrijfsbelang altijd centraal staat.
Onze dienstverlening is modulair opgebouwd tot en met een complete one-stop-shop dienstverlening. Samen met u kijken we wat een geschikte vorm van samenwerking is. Zo neemt u altijd de diensten af die voor uw organisatie de meeste toegevoegde waarde opleveren.
Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en vertalen deze kennis voor u in relevante klantinformatie en up-to-date oplossingen.
Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening. Daarom staat er een dedicated account team speciaal voor u klaar. Dit team ondersteunt u bij de dagelijkse dienstverlening en denkt pro-actief mee over het effect van marktontwikkelingen op uw business.

Om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw behoeften, toetsen we regelmatig uw ervaringen met onze organisatie, Waar nodig brengen we in overleg met u verbeteringen aan. In 2014 beoordeelden (Private) banken ons met een 7,5.
Bij de uitbesteding van uw (administratieve) processen, wilt u er zeker van zijn dat onze dienstverlening vlekkeloos en veilig verloopt. Daarom investeren wij continu in onze processen en systemen. De IT systemen die we gebruiken zijn state- of-the- art en onze interne procesbeheersing is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd.

Onze rapportages voldoen volledig aan de Europese eisen onder MiFID, EMIR en de AIFMD. In 2014 zijn wij uitgeroepen tot Custodian of the Year Benelux.