Vermogensbeheerders

Voor vermogensbeheerder zijn een efficiënte administratie en transparante rapportages van groot belang. Wij ondersteunen u hierbij, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteit, het zorgvuldig beheren van vermogens van derden. Onze onafhankelijke en neutrale positie in de markt biedt u de zekerheid dat uw bedrijfsbelang altijd centraal staat. Particuliere klanten bedienen wij alleen via wholesale partijen.

Expertise

Persoonlijke aandacht

Service

GMA heeft al meer dan 200 jaar een onafhankelijke, stabiele positie in de financiële markt. Aan tientallen vermogensbeheerders bieden we veilige bewaarneming van effecten, transparante rapportages en ondersteuning in de beleggingsadministraties.

Lees meer

Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening.

Lees meer

GMA is in control over de processen en systemen voor effectenadministratie.

Lees meer
Onze dienstverlening is modulair opgebouwd tot en met een complete one-stop-shop dienstverlening. Samen met u kijken we wat een geschikte vorm van samenwerking is. Zo neemt u altijd de diensten af die voor uw organisatie de meeste toegevoegde waarde opleveren. Duidelijke afspraken zorgen ervoor dat beide partijen weten wie waarvoor verantwoordelijk is.

Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen in de markt (bijvoorbeeld over AIFMD) op de voet en nemen actief deel aan nationale en internationale overlegorganen. Zij vertalen deze kennis in relevante klantinformatie en efficiënte productoplossingen.
Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening. Daarom staat er een dedicated account team speciaal voor u klaar. Dit team ondersteunt u bij de dagelijkse dienstverlening en denkt pro-actief mee over het effect van marktontwikkelingen op uw business.

Om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw behoeften, toetsen we regelmatig uw ervaringen met onze organisatie, Waar nodig brengen we in overleg met u verbeteringen aan. In 2014 beoordeelden Vermogensbeheerders ons met een 7,8.
Bij de uitbesteding van uw (administratieve) processen, wilt u er zeker van zijn dat onze dienstverlening vlekkeloos en veilig verloopt. Daarom investeren wij continu in onze processen en systemen. De IT systemen die we gebruiken zijn state- of-the- art en onze interne procesbeheersing is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd.

Onze rapportages voldoen volledig aan de eisen van de toezichthouder De Nederlandse Bank. Met onze onafhankelijke kosten-, risico- en compliance rapportages bent u altijd goed geïnformeerd over afwijkingen van het beleggingsbeleid.