visual2

Strategie

GMA streeft naar een toppositie in de zakelijke effectendienstverlening aan professionele partijen in de pensioen- en effectensector op het gebied van custody-, administratie- en rapportagediensten.

De relatie met onze klanten bezien wij primair vanuit het perspectief van hun verantwoordingsverplichting bij het beheer van (pensioen)vermogens voor derden. Integere bewaarneming en onafhankelijk toezicht op het beheer van vermogens biedt onze klanten continuïteit en efficiency in hun dienstverlening. Onze neutrale positie in de markt voorkomt te allen tijde belangenverstrengeling met de kernactiviteiten van onze klanten.

Onze dienstverlening richt zich op institutionele beleggers en financiële instellingen in onze drie kernmarkten: Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Om duurzame groei te realiseren zijn vier focusgebieden vastgesteld: Pensioenfondsen, Verzekeraars, Beleggingsfondsen en Wealth ((private) banks, vermogensbeheerders, charitatieve instellingen en family offices). Binnen deze segmenten streven we naar duurzame groei en customer intimacy.

Lees meer over onze strategie in ons laatste Jaarverslag (Engels). 

 

Nieuws

Wat vindt u? Is transparantie het nieuwe groen?

Geef uw mening in 6 muisclicks

Lees meer

Uitnodiging voor debat: "Is transparantie het nieuwe groen?"

6 juni 2015

Lees meer

Nog 20 dagen te gaan tot de eerste FTK 2015 rapportage: bent u er klaar voor?

NewsFlash 30 april 2015

Lees meer

Wijziging Raad van Bestuur GMA

Persbericht 30 april 2015

Lees meer

Presentatie AVA 22 april 2015

22 april 2015

Lees meer