Profiel

GMA is de Europese specialist voor de bewaarneming en administratie van effecten en hoogwaardige risico- en rapportagediensten. Wij richten ons volledig op zakelijke effectendienstverlening aan professionele partijen in de pensioen- en effectenwereld. Op dit moment bewaren en beheren wij ruim € 450 miljard aan Assets under Administration. 

Onze dienstverlening is gebaseerd op duidelijke principes over de rol en werkwijze van custodians in de financiële industrie. Integriteit, transparantie en onafhankelijkheid zijn de belangrijke waarden van onze bank, net als risicomijdend gedrag. De onafhankelijke en neutrale positie van GMA waarborgt dat er geen belangenverstrengeling is met de kernactiviteiten van onze klanten. Ons lage risicoprofiel weerspiegelt zich in de kwaliteit van de balans en een hoge solvabiliteitsratio.

De klant centraal betekent voor ons dat wij voortdurend klant- en marktgerichte oplossingen ontwikkelen ter ondersteuning van de activiteiten van uw organisatie. Onze custody-, administratie- en rapportagediensten zijn modulair opgebouwd zodat u altijd de dienstverlening krijgt die bij u past. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat u altijd ‘in control’ bent en blijft. Samen creëren wij zo blijvende toegevoegde waarde voor de continuïteit van uw organisatie.

GMA is opgericht in 1806. Sinds 1986 staan we genoteerd aan de effectenbeurs van NYSE Euronext Amsterdam. Onze kernmarkten zijn Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. In onze kantoren in Amsterdam, Londen en Frankfurt am Main staan in totaal circa 700 medewerkers voor u klaar om u optimaal te ondersteunen. In 2014 zijn wij uitgeroepen tot Pension Fund Custodian of the Year en Custodian of the Year Benelux door Custody Risk magazine.

Nieuws

Wat vindt u? Is transparantie het nieuwe groen?

Geef uw mening in 6 muisclicks

Lees meer

Uitnodiging voor debat: "Is transparantie het nieuwe groen?"

6 juni 2015

Lees meer

Nog 20 dagen te gaan tot de eerste FTK 2015 rapportage: bent u er klaar voor?

NewsFlash 30 april 2015

Lees meer

Wijziging Raad van Bestuur GMA

Persbericht 30 april 2015

Lees meer

Presentatie AVA 22 april 2015

22 april 2015

Lees meer